Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g96g144kcal16.3g0.4g8.5g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g103g59kcal1.4g12.8g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi10g1kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g408kcal35.8g26.8g17.4g0g
Valittu annoskoko313g204kcal17.9g13.4g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal9g6.7g4.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902