Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
CousCous, keitetty 100g35g64kcal1.6g11.8g1.4g0.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%35g21kcal1.1g2.5g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g18g63kcal4.9g0.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g667kcal51.2g41.8g32.2g6.4g
Valittu annoskoko313g334kcal25.6g20.9g16.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal12.8g10.5g8.1g1.6g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338