Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g153g190kcal6.9g38.2g0.9g1.5g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g115g148kcal23.8g0g5.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g19g36kcal6.5g0.3g1g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.3g7.4kcal0.3g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g788kcal76.2g81.8g16g7g
Valittu annoskoko313g394kcal38.1g40.9g8g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal19.1g20.5g4g1.8g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416