Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl186g246kcal24.4g0.6g15.5g0g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g51g305kcal12.2g3.4g27.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl56g201kcal1.1g1.7g21.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1758kcal75.8g13.8g156.2g0g
Valittu annoskoko312g879kcal37.9g6.9g78.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g440kcal19g3.5g39.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765