Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 69g24kcal3.2g1.3g0.2g1.7g
Pinaattipakaste 150g35g4.8kcal0.7g0.1g0.2g0.4g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 46g61kcal3.9g8.1g0.9g2.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.2g4.1kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Sipuli kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)32g76kcal6.5g0.2g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g35g129kcal4.5g24.5g2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g623kcal38.2g69.8g20.6g13.6g
Valittu annoskoko313g312kcal19.1g34.9g10.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g156kcal9.6g17.5g5.2g3.4g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148