Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)101g31kcal1.8g6.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kanaliemi laimennettu 28g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g101g71kcal15.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g250kcal36.6g18g2.4g2.6g
Valittu annoskoko313g125kcal18.3g9g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal9.2g4.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280