Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g60g39kcal1g9g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit30g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g27g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vihreä papu, pitkä15g4kcal0.3g0.6g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g99kcal11.4g0g6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g324kcal27g25g13.4g3.8g
Valittu annoskoko313g162kcal13.5g12.5g6.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal6.8g6.3g3.4g1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856