Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g208g298kcal41.6g0g14.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 26g59kcal1.3g4.6g3.7g1.5g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g47g127kcal8.4g0.9g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g991kcal103.8g14.8g56.4g4.4g
Valittu annoskoko312g496kcal51.9g7.4g28.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g248kcal26g3.7g14.1g1.1g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207984