Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola14g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima29g112kcal8.4g0g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Paprika punainen 98g29kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 115g255kcal20.2g0g19.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g35g55kcal2.8g1.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1031kcal67.4g14.4g78g4.4g
Valittu annoskoko312g515kcal33.7g7.2g39g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal16.9g3.6g19.5g1.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535