Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.4g18kcal0g0g1.9g0g
Lanttu 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl24g83kcal0.5g0.7g8.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow49g39kcal2g6.3g0.4g1.5g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g73g58kcal12.4g0g0.6g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g454kcal37.4g18.8g23.4g4.8g
Valittu annoskoko313g227kcal18.7g9.4g11.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal9.4g4.7g5.9g1.2g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670