Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g60g82kcal12.5g0.6g3.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow32g25kcal1.3g4.1g0.3g1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g40g99kcal7.6g0g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g427kcal43.2g11.4g25.4g2.8g
Valittu annoskoko313g214kcal21.6g5.7g12.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g107kcal10.8g2.9g6.4g0.7g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710