Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 50g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Herkkusieni 22g3.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g86g147kcal16.4g0g8.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g56kcal6.5g0.4g3.2g0g
Kanaliemi laimennettu 54g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g488kcal49g11.4g25.4g4.4g
Valittu annoskoko313g244kcal24.5g5.7g12.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal12.3g2.9g6.4g1.1g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.8g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837