Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl161g210kcal21.1g0.5g13.4g0g
Pekoni rasvainen 43g160kcal5.1g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oltermanni, perinteinen56g202kcal14g0g16.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.3g53kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1280kcal82g6.4g102.8g2g
Valittu annoskoko313g640kcal41g3.2g51.4g1g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal20.5g1.6g25.7g0.5g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338