Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 130g288kcal22.8g0g22.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus52g182kcal7.3g0.3g16.6g0g
Aurajuusto33g111kcal6.5g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl43g57kcal5.6g0.1g3.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 2.8g8.5kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1480kcal88.4g9.2g119.2g5.6g
Valittu annoskoko313g740kcal44.2g4.6g59.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g370kcal22.1g2.3g29.8g1.4g
Arvot/100g100g237kcal14.1g1.5g19.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771