Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa12g44kcal0.2g0.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g11g5.5kcal0g0g0g9.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 99g316kcal26.4g0g23.6g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g17g66kcal3.6g0.2g5.7g0g
Aurajuusto42g142kcal8.4g0g12.1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl62g205kcal15.7g0.9g15.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 30g112kcal8.2g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2094kcal131.8g3.2g173g18.4g
Valittu annoskoko313g1047kcal65.9g1.6g86.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna156g523kcal33g0.8g43.3g4.6g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249