NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe104g354kcal6g75g2.8g6.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)149g268kcal16.4g8.2g19.3g0g
Rypsiöljy Eldorado5g41kcal0g0g4.6g0g
Margariini 60%, kultarypsi 5g26kcal0g0g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g16kcal1.6g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1412kcal48g171.2g59.4g13.2g
Valittu annoskoko313g706kcal24g85.6g29.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g353kcal12g42.8g14.9g3.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651