Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g114g93kcal21g0g0.8g0g
Lohifilee 114g223kcal21.4g0g15.4g0g
Voi 11g83kcal0.1g0g9.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)23g37kcal0.6g0.6g3.4g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl27g35kcal3.4g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Korppujauho 9g34kcal1g6.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1015kcal95.2g16g62.6g1.6g
Valittu annoskoko312g507kcal47.6g8g31.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal23.8g4g15.7g0.4g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.6g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855