PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss89g66kcal1.1g16g0.3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g89g18kcal1.4g2.5g0.2g0g
Rypsiöljy Eldorado2.2g18kcal0g0g2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)44g89kcal6.2g5.3g4.9g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g89g53kcal0.8g4.6g3.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g487kcal19g56.8g21.8g0.6g
Valittu annoskoko313g244kcal9.5g28.4g10.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal4.8g14.2g5.5g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372