Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 118g260kcal20.6g0g20g0g
Keräkaali, 100g147g35kcal1.8g5g0.3g3.1g
Chili paprika punainen26g11kcal0.5g2.4g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g895kcal46.8g16.4g71.4g6.4g
Valittu annoskoko313g447kcal23.4g8.2g35.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g224kcal11.7g4.1g17.9g1.6g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472