Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g130g716kcal1.3g1.3g78.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g287kcal1.7g2.6g30.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten78g258kcal18.4g35.2g16.4g8.6g
Canderel makeutusjauhe17g67kcal0.5g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2654kcal43.8g110.6g249.8g17.2g
Valittu annoskoko313g1327kcal21.9g55.3g124.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna156g664kcal11g27.7g62.5g4.3g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655