Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 110g33kcal1g5.6g0.2g2.2g
Parsakaali brokkoli 92g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Creme bonjour 14% valkosipuli55g94kcal4.1g1.4g7.7g0g
Juusto, Arla Kadett 5%37g70kcal12.5g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g469kcal44g20.6g20g9.6g
Valittu annoskoko313g235kcal22g10.3g10g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g117kcal11g5.2g5g2.4g
Arvot/100g100g75kcal7g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697