Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green34g111kcal8.2g16.7g0.3g4.1g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Porkkana 22g7.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g34g55kcal2.7g1.7g4.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g481kcal24g45g20g12.2g
Valittu annoskoko313g240kcal12g22.5g10g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal6g11.3g5g3.1g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764