Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)106g42kcal1.8g8.7g0.1g1.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%54g65kcal1.6g2.4g5.4g0g
Oivariini, 60 (100g)1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 135g174kcal28.1g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g632kcal63.4g23.4g31.6g3.4g
Valittu annoskoko313g316kcal31.7g11.7g15.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g158kcal15.9g5.9g7.9g0.9g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796