Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g148g266kcal28.1g0g17.8g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)65g162kcal12.9g0.3g11g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g37g8.5kcal0.5g1.3g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)30g27kcal5g0.4g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g991kcal98.4g5.4g63g0.4g
Valittu annoskoko312g496kcal49.2g2.7g31.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g248kcal24.6g1.4g15.8g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.7g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398