Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha115g191kcal21.9g0g11.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka6.2g54kcal0g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Punaviini, 12%21g17kcal0.1g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 49g40kcal0.8g8.3g0g1.5g
Kesäkurpitsa49g8.4kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g663kcal47.4g24.6g37g5.6g
Valittu annoskoko313g331kcal23.7g12.3g18.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal11.9g6.2g9.3g1.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g3.9g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267