Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 23g105kcal4.8g0g9.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 41g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Spagetti 14g45kcal1.4g9.1g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 184g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g368kcal17.2g24.6g21.2g5g
Valittu annoskoko313g184kcal8.6g12.3g10.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal4.3g6.2g5.3g1.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g3.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143