Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g57g253kcal4.3g38.3g9.2g2.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)18g131kcal0g0g14.6g0g
Liivatelehti, gelatiini3.1g11kcal2.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl39g23kcal1.5g1.9g1g0g
Maitorahka (Pirkka)130g86kcal15.6g5.2g0.4g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g7.8g31kcal0g6.7g0.4g0g
Vadelma 36g15kcal0.4g1.5g0.3g1.3g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1119kcal49.2g109.8g52g8.6g
Valittu annoskoko313g559kcal24.6g54.9g26g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g280kcal12.3g27.5g13g2.2g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475