Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g248g357kcal54.5g0g14.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola28g44kcal2.2g1.1g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g28g94kcal3.9g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g994kcal121.4g3.2g54.2g0.4g
Valittu annoskoko313g497kcal60.7g1.6g27.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g249kcal30.4g0.8g13.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955