Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g119kcal13.6g0g7.1g0g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Felix chilikastike8.9g13kcal0.3g1.2g0.9g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g71g46kcal1.1g3.6g3.2g0.7g
Oltermanni 17%18g48kcal5.4g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g527kcal43.4g23g29.4g7g
Valittu annoskoko313g264kcal21.7g11.5g14.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g132kcal10.9g5.8g7.4g1.8g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.7g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112