Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g62g105kcal12.3g0g6.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g154g81kcal2.2g17.5g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g38g62kcal1.2g1.5g5.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g517kcal32g39g26g0.4g
Valittu annoskoko313g259kcal16g19.5g13g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal8g9.8g6.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.2g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134