Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 124g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 111g245kcal19.4g0g18.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g14g47kcal2.8g0g4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g5.5g20kcal1.1g0.2g1.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g50kcal0.3g0.4g5.3g0g
Juusto, keskiarvo 42g145kcal10.4g0.1g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1099kcal69.4g7.6g87.8g1.8g
Valittu annoskoko312g550kcal34.7g3.8g43.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g275kcal17.4g1.9g22g0.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238