Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 98g29kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g118kcal13.5g0g7.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g18g57kcal9.2g5g0.1g2.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss27g83kcal6.4g0.2g6.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)71g18kcal0.7g3.9g0g1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5g4.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g630kcal62.2g29.8g28g12.2g
Valittu annoskoko313g315kcal31.1g14.9g14g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal15.6g7.5g7g3.1g
Arvot/100g100g101kcal9.9g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315