Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha163g271kcal31g0g16.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 41g26kcal1.3g2g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Korppujauho 5.1g19kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekoni atria35g122kcal5.2g0g10.4g0g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g961kcal79.6g22.4g59g3g
Valittu annoskoko312g481kcal39.8g11.2g29.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal19.9g5.6g14.8g0.8g
Arvot/100g100g154kcal12.7g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731