Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g1g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä21g23kcal1.6g3.7g0.1g1.7g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g33g32kcal2.6g4.6g0.3g2.6g
Paistijauheliha nauta 5%83g107kcal17.2g0g4.1g0g
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g61g21kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.6kcal0.5g1.5g0g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g505kcal46.8g34.2g19g14g
Valittu annoskoko312g252kcal23.4g17.1g9.5g7g
Annoskoko puolitettuna156g126kcal11.7g8.6g4.8g3.5g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.5g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886