Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.5g7kcal0.2g0.5g0.5g0g
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Keittojuures, Pirkka67g17kcal0.7g3g0.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g33g50kcal6.8g0g2.7g0g
Siirappi 1.7g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g193kcal17.4g15g7.2g3.6g
Valittu annoskoko313g96kcal8.7g7.5g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g48kcal4.4g3.8g1.8g0.9g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139