Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 100g134kcal10.6g2.1g9.3g0.2g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)45g159kcal5.9g31.8g0.7g1.4g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g36g9kcal0.4g1.7g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 36g38kcal1.3g6.5g0.4g1.1g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g45g50kcal1g1.8g4.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)22g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss27g85kcal6.5g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g964kcal51.8g91.2g42.8g6g
Valittu annoskoko312g482kcal25.9g45.6g21.4g3g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal13g22.8g10.7g1.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g14.6g6.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932