Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi6.4g13kcal0.5g2.4g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 173g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 86g66kcal1.6g13.4g0.2g0.9g
Hirvenjauheliha oma saalis43g48kcal9.5g0g1.3g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g331kcal23.2g31.6g12g5.2g
Valittu annoskoko313g165kcal11.6g15.8g6g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g83kcal5.8g7.9g3g1.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467