Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali128g27kcal1.5g4.4g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 98g223kcal18.6g0g16.7g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.7g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g15g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g30g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g764kcal47g11.2g59.4g5.4g
Valittu annoskoko313g382kcal23.5g5.6g29.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g191kcal11.8g2.8g14.9g1.4g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513