Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 53g64kcal11.2g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 66g47kcal1.2g9.5g0.1g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g16g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.8g5.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g243kcal25.6g21g5.6g2.4g
Valittu annoskoko313g122kcal12.8g10.5g2.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal6.4g5.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824