Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g76g30kcal0.5g6.8g0g2g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g38g145kcal5.7g28.5g1.1g3.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g414kcal12.4g86.8g2.2g10.2g
Valittu annoskoko313g207kcal6.2g43.4g1.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g104kcal3.1g21.7g0.6g2.6g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970