Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g22g79kcal6.3g0.4g5.8g0g
Pirkka salsadippi medium40g23kcal0.4g5.3g0.1g0.6g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g45g54kcal1.3g2.3g4.5g0.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)67g17kcal0.6g2.9g0.3g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi45g12kcal0.5g2.2g0.1g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g90g67kcal15.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g551kcal48.8g26.2g28.4g1.6g
Valittu annoskoko312g276kcal24.4g13.1g14.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g138kcal12.2g6.6g7.1g0.4g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155