TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)68g189kcal7.5g34.7g2g1.9g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)109g304kcal19.6g0g25g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g1.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%30g68kcal8.6g0.7g3.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%54g65kcal1.6g2.4g5.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1348kcal75.2g79.6g80.4g7.2g
Valittu annoskoko313g674kcal37.6g39.8g40.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g337kcal18.8g19.9g20.1g1.8g
Arvot/100g100g216kcal12g12.7g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945