Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 19g72kcal7.2g8.7g0.4g1.9g
Kaali, valkokaali87g18kcal1g3g0.2g1.8g
Sipuli (käsittelemätön)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g206kcal17.4g28.2g1.4g9.2g
Valittu annoskoko313g103kcal8.7g14.1g0.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g52kcal4.4g7.1g0.4g2.3g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223437