Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green28g92kcal6.8g13.9g0.3g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g59g21kcal0.9g4.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g413kcal29.6g39.2g14g9.2g
Valittu annoskoko313g207kcal14.8g19.6g7g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal7.4g9.8g3.5g2.3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587