Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha40g62kcal7.8g0g3.4g0g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Palsternakka 24g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Tomaattimurska, 1 prk32g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.2g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Naudanliha10g15kcal1.9g0g0.8g0g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 6g3.8kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk8g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g479kcal26.8g39g21.6g11.6g
Valittu annoskoko312g240kcal13.4g19.5g10.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal6.7g9.8g5.4g2.9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.2g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794