Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 69g74kcal15.9g0g1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 55g73kcal4.6g9.7g1.1g2.8g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 83g44kcal0.9g8.8g0.1g1.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.8g10kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.3g7.5kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio92g60kcal1.4g3.9g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g593kcal47.8g52.2g19.8g10g
Valittu annoskoko313g297kcal23.9g26.1g9.9g5g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal12g13.1g5g2.5g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087