Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 79g270kcal8g55g0.9g2.7g
Sokeri 44g179kcal0g44g0g0g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Rypsiöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Mustikka metsä- 52g23kcal0.3g3.3g0.3g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Sokeri 22g89kcal0g22g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Voi suolaton 10g70kcal0.1g0g7.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 52g18kcal1.6g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1755kcal28.4g280.4g53.6g10g
Valittu annoskoko312g877kcal14.2g140.2g26.8g5g
Annoskoko puolitettuna156g439kcal7.1g70.1g13.4g2.5g
Arvot/100g100g281kcal4.5g44.9g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225458