Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 132g32kcal2.4g2.9g0.4g3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)37g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g83g58kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g288kcal8.6g13.8g7g7.8g
Valittu annoskoko313g144kcal4.3g6.9g3.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g72kcal2.2g3.5g1.8g2g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521