Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Linssi-punainen (raaka)31g95kcal7.8g15.7g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.2g8.7kcal0.9g1.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g311kcal20.4g51g2.4g7.6g
Valittu annoskoko313g156kcal10.2g25.5g1.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal5.1g12.8g0.6g1.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741