Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 68g26kcal0.1g5.5g0.1g1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.4g7.3kcal0.8g0.9g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)34g54kcal0.9g0.9g5.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.7g6.2kcal0g1.4g0.1g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g261kcal5.2g31g11g5.8g
Valittu annoskoko313g131kcal2.6g15.5g5.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal1.3g7.8g2.8g1.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548